Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DaFit K22 pulzus-, vérnyomás- és véroxigénmérő multisport okosóra - Sötét zöld

32.000 Ft 26.990 Ft
16%
Az akció időtartama: 2021. 09. 17. - 2021. 12. 31.
Menny.:db
Szállítási díj: 890 Ft
Várható szállítás: 2021. november 30.
Elérhetőség: 25 db raktáron

Leírás

Lépésszámlálás/megtett távolság/kalória mérés: a készülékbe integrált G szenzor segítségével precízen méri az okoseszköz az adott napon megtett lépések számát, és az ebből kalkulált megtett távolsággal, és az elégetett kalóriák számával. Az alkalmazásba mentett adatokat bármikor megtekinthetjük.

24 órás pulzusmérés:  a rendkívül precíz optikai szenzornak köszönhetően mérhetjük az erek lüktetésének mennyiségét, aminek 24 órás átlagát számolja az adott funckió.

Sportfunckiók: a multisport funkcióval felszerelt készülékkel az edzés alatt mérhetjük a megtett idő és az elégetett kalóriák számát.

Telefonos alkalmazás értesítések: bejövő hívás kijelzése, üzenetek és egyéb alkalmazások értesítéseinek megjelenítésére is képes az eszköz amennyiben csatlakoztatva van okostelefonunkhoz. Facebook Messenger, Skype, Viber, SMS, stb.

Folyadék bevitel emlékeztetés: Időközönként emlékeztető értesítést küld az okoskészülék, a megfelelő hidratáció érdekében!

Időjárás kijelzés: Sosem tudhatod előre hogy milyen idő fog várni, ha elhagyod az otthonod. Okosórád már ezt is megmutatja Neked!

Vérnyomásmérés: a rendkívül precíz optikai szenzornak köszönhetően pontos méréseket végezhetünk okoseszközünk segítségével. A kapott eredményeket a nagyban befolyásolja a nyugalmi állapot.

Alvásminőség figyelés: az okoseszköz méri az alvás mennyiségét, és annak minőségét. Méri a mély alvással töltött időt, illetve a megébredések számát. A mért eredmények az applikációban rögzíti.

IP65 védettség: A készülék teljesen zárt és védett a szilárd anyagok, szennyeződések ellen. Kisnyomású vízsugár ellen védett. Úszáshoz, fürdéshez nem javasolt!

Egészségnaptár Nőknek!: A menstruációs adatokon keresztül követhetővé válik annak periódusa, illetve emlékeztető is beállítható.

Kiemelkedő akkumulátor üzemidő: A készülék normál használat mellett akár 10 nap üzemidőre is képes.

Egyéb funkciók: ébresztő, stopper, telefonkeresés funkció, aktivitás emlékeztető, távoli kamera irányítás, néma üzemmód, alacsony akkumulátorszint figyelmeztetés, emlékeztető, csendes riasztás, célok, légzés training, 24 órás szívritmus figyelés, Bluetooth csatlakozás, SMS kijelzés, elvesztés emlékeztető, Zeneverzérlés

Okostelefonos alkalmazás: DaFit

Töltsd le okostelefonodra a DaFit alkalmazást a Google Play vagy App Store felületéről. Az alkalmazás elengedhetetlen az okoseszköz teljeskörű használatához. Sok funkció csak innen érhető el, illetve itt tudjuk csak igazán személyre szabni az élményt, adataink megadásával.

DaFit alkalmazás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!